Pris: 145,00 DKK
Varenummer: Årgang 2018
Lagerstatus: 20

 

Buglioni Lo Spudorato Spumante Brut 2018

 

Lad proppen springe og mærk stemningen løfte sig! Med Buglionis Lo Spudorato er der lagt op til en festlig aften, når de brusende bobler fylder munden, og forventningsglæden stiger - til en skarp sommerpris!

Et frækt match mellem druerne Garganega og Durella danner rygraden i denne liflige mousserende vin fra det anerkendte vinhus Buglioni.

Farven er lys strågul med stænk af glimtende ’’guld’’. Fine små perler viser sig i glasset, når vinen skænkes op. Lo Spudorato charmerer med sine herlige intense aromaer af blomster og tropisk frugt. En lækker cremethed viser sig i smagen, der rundes af med en frisk syre og en god struktur. Utrolig velbalanceret vin, der vil fungere som den perfekte fest- og hyggespreder.

Vinen vil gøre sig godt som ledsager til aperitiffer, kanapéer, lette forretter og grillet lyst kød eller fisk. Kan dog også med fordel stå alene.

Vinen gærer i 15 dage på temperaturkontrollerede tanke. Derefter overføres vinen til rustfri ståltanke, hvor andengæringen finder sted efter den såkaldte charmat-metode. Vinen har tilbragt 30 dage på sine gærrester for at øge kompleksiteten og give en lækker cremet karakter.

Vinhuset Buglioni blev grundlagt i 1993 af Alfredo Buglioni og ligger i det centrale Valpolicella i Veneto-regionen. I dag er det sønnen Mariano, der med stor kyndighed driver foretagendet videre med assistance fra stjerneønologen Diego Bertoni. Det er derfor ikke overraskende, at Buglioni frembringer vin i verdensklasse. Kraftig, fløjlsblød Amarone, lækker Ripasso eller sød Recioto - Buglioni mestrer alle de klassiske stilarter, som Valpolicella er så kendt og elsket for.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God