Pris: 90,00 DKK 80,00 DKK
Producent: Spanien
Varenummer: Årgang 2016
Lagerstatus: 4

AA Privat Pansa Blanca


Beskrivelse
100% Pansa Blanca (Xarel.lo) fra Alta Alellas økologiske marker i hjertet af Alella med udsigt til Middelhavet. Druerne presses forsigtigt og mosten gæres ved kontrolleret temperatur på 15 grader. 

Lækker intens aroma, med nuancer af bl.a. hvide blomster, hyldeblomst og grønne æbler.

Smagen er klassisk Pansa Blanca, med en frisk ren grøn frugt, saftig struktur og en læskende frugtsyre.

En flot økologisk hvidvin, der er oplagt som hyggevin, til receptioner og et flot match til f.eks. salater, sushi og skaldyr.


Alta Alella - Cava Privat
Alta Alella er et familieprojekt af Josep Pujol-Busquets og Cristina Guillén. De er begge to vokset op i Allela omegn og er kommet hjem igen efter et halvt liv væk, hvor de har beskæftiget sig professionelt med vinen rundt omkring i verden. Parret købte marker, så de første vine kunne fremstilles i 2001. De ejer i alt 12,5 ha beplantet med den traditionelle Alella drue, Pansa Blanca, dertil internationale sorter og endda den glemte Mataró, som ikke er blevet dyrket i Alella siden vinlussen raserede i Europa i midten af d. XIX århundrede. Vinhuset er designet specifikt med henblik på mikrovinifikationer som tillader gæring af hver mindre vinmark for sig. Vinmarkerne er beliggende kun 2 km fra Middelhavet i 150-300 meters højde og dyrkes fra begyndelsen som et certificeret økologisk landbrug.

Læs mere her

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God