Pris: 325,00 DKK
Producent: Italien
Varenummer: Årgang 2016
Lagerstatus: 8

Bertani Catullo

 

Bertani - En klasse for sig!
Når tradition er en beslutning, der bygger på forskning, sammenligning og mod. Vi mener, at udtrykket ”tradition” ofte misforstås og anvendes til beslutninger, der dikteres mere af frygt for at begå fejl end af modet til at innovere. For os er tradition dog ikke et mål, der blev opnået for længe siden, som vi bare skal gentage, det handler mere om daglig forskning og sammenligning for at bekræfte en beslutning, der er meget mere kompliceret og modigere end nogle måske tror. Det er en igangværende undersøgelse at forstå, at jo mere vi respekterer naturen, des mere kan vi få produkter med en stærk identitet og værdi, samt stor personlighed og synlighed. Dette er den arv Bertani, som vi føler byrden og betydningen af, i det, vi gør hver dag.

Catullo
'Catullo' er en Valpolicella Ripasso Classico Superiore. Helt bestemt en af de vigtigste vine produceret af Bertani-vingården. Vinificeret fra Cabernet Sauvignon og Corvina druer gør vinen kendetegnet ved dets karakteristiske og originale organoleptiske profil på samme tid.(syn, smag, duft og lugt)
Denne vin er en kraftig, blød, rund og livlig vin med meget intense noter af mørk frugt, brombær, solbær og moden kirsebær. 
En let saftig finish der bare hænger ved og kalder på næste mundfuld. 

Et ikon fra Bertani

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God