Pris: 140,00 DKK
Producent: Spanien
Varenummer: Årgang 2015
Lagerstatus: 3
Tags: Garnacha

BORSAO BEROLA


70% Garnacha (Grenache), 20% Syrah og 10% Cabernet Sauvignon fra nogle af de ældste vinstokke i Campo de Borja er hemmeligheden bag Borsaos elegante og dog kraftfulde Berola. Efter gæring er vinen lagret 14 måneder i en blanding af franske og amerikanske egetræsfade, og efterfølgende har vinen lagret minimum 1 år i flasken inden frigivelse.

Intens kirsebærrød farve og koncentreret aroma med nuancer af balsamisk mørk frugt, sort the, kaffe og vanille. Det er noget nær perfekt vin til grillet kød som f.eks. lam, okse eller gris. Gerne serveret med grillede grøntsager og sauce bearnaise. Vi anbefaler servering ved 15-16 grader og vinen kan gemmes op til 10 år fra høståret.

Alkohol: 15%

6/6 stjerner - Flaskehalsen.dk:

"I Aragón-provinsen i det nordlige Spanien omkring storbyen Zaragoza finder vi det lille og charmerende vinområde Campo de Borja. Her har producenten Borsao skabt en vin på en blanding af Garnacha, Syrah og Cabernet Sauvignon, og lad det være sagt med det samme. Blandingen sidder lige i skabet og skaber stor fornøjelse fra de første duftnoter stiger op af flasken, og til de sidste nip i smagsløgene slipper grebet. Det er en stor og omfavnende duft, der efterfølges af en lækker blødhed og lange noter af forskellige frugter. Der er også plads til fylde fra fadlagringen og lidt lakrids mod slutningen, uden at indtrykket bliver decideret mørkt. Det er en virkelig vidunderlig vin, der har Garnacha-druen som den mest fremtrædende, men med flotte modspil og supplementer fra Syrah og Cabernet Sauvignon. En helstøbt oplevelse med en beroligende og afdæmpet – men alligevel intens og dyb charme."

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God