Pris: 300,00 DKK
Producent: Frankrig
Varenummer: Non Vintage
Lagerstatus: 5
Tags: Gin

Domaines Francis Abécassis - Grands Domaines Organic Gin

 

Her er økologisk renhed, friskhed og masser af det i en uovertruffen kvalitet. Smagen byder på en blød oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus og citrusnoter der folder sig ud eftersmagen. Tilsammen er smagen unik og blød.

Vinhuset – baggrund:

Domaines Francis Abécassis er en international cognac, vodka og gin producent, som er kendt for deres høje kvalitet og standarder, samt deres enorme know how omkring spiritus. Francis og datteren Elodie har sammen med resten af teamet ved Domaines Francis Abécassis, skabt et førsteklasses-team - også kaldet Abécassis familen. Her har alle hver især deres område hvor de er specialister, og dette giver mulighed for at lave den spiritus, og at kunne forfinede den til det yderste. Her er økologisk renhed, friskhed og masser af det i en uovertruffen kvalitet.

Huset ejer 220 hektar som dyrkes bæredygtigt, og med respekt for naturen.
Vineriet er fyldt med moderne udstyr der kan styre temperaturerne, så grundlaget for en vellykket og god vin til destillation er til sted.

Vin - produktion:

Grand Domains Gin er en håndlavet gin lavet med enebær som hovedperson, og hvor smagen bærer præg af det område hvor den er produceret i. Basen til ginen er lavet på vinterhvede fra deres økologiske gård i Camargue regionen, en gård som har mange års erfaring med økologisk produktion. Kombinationen af økologisk hvede og enebær tilfører blødhed og ekstraordinære aromaer til spiritussen. Ginnen fremstilles i to kolonner således at destillationen sker kontinuerligt i kolonnedestillatoren, og man opnår en meget ren gin via denne metode.

Fin strågul farvet gin, der byder på en elegant duft af enebær, og mineralsk med undertoner af citrus og citron. Smagen byder på en blød oplevelse hvor signaturen af enebær er i fokus og citrusnoter der folder sig ud i eftersmagen. Tilsammen er smagen unik og blød.
Alkohol: 40%

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God