Pris: 145,00 DKK
Mængderabat:
  • Ved køb af 3 eller flere: 80,00 DKK
Producent: Sydafrika
Varenummer: Årgang 2016
Lagerstatus: 4

Klein Constantia - Verdens bedste Sauvignon Blanc

Denne vin kommer fra ejendommen Klein Constanita, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård" og i efterårsudgaven 2002 af Wine & Spirits var Klein Constantia blandt "Top 25 vineyards" i verden.

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika - og måske endda en af de bedste i verden.

Smag:

Vinen er fremstillet af 87% Sauvignon Blanc og 13% Semillon druer, der er dyrket på Klein Constantia i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town. Den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter.

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens bouquet af fersken, figner og tropiske frugter, frisk men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.

Madforslag:

Den er yderst velegnet som aperitif samt til fisk og fjerkræ.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God