Pris: 130,00 DKK
Mængderabat:
  • Ved køb af 3 eller flere: 80,00 DKK
Producent: USA
Varenummer: Årgang 2017
Lagerstatus: 18

Scheid Family Wines i Long Valley Ranch Cabernet Sauvignon

 

Salinas-dalen ligger i den centrale kystregion i Californien og er også kendt som Long Valley, et navn, der er stammer fra forfatter John Steinbeck på grund af dens længde på 100 miles. 
Dalen vugger sig mellem bjergkæderne Gabilan og Santa Lucia. Dalen blev skåret ud af Salinas-floden for millioner af år siden og rummer idag nogle af verdens rigeste gårde- og vinmarker. Vi er stolte over at være landmænd i vores familievingårde i over 40 år i Long Valley, et sted, der virkelig er en gave fra Mother Nature.

Vingården som ligger i den sydlige del af Monterey County har et ideelt klima til dyrkning af Cabernet Sauvignon. 

Mens forårs- og sommerdagene er fyldt med varme til denne solskin-elskende sort, fejer den kølige havluft ned i dalen hver eftermiddag for at køle tingene ned. 

Denne unikke forlængelse af vækstsæsonen tillader, at druerne modnes langsomt og jævnt og får dybde og intensitet med hver ekstra dag på vinstokken.

Vinfremstilling: Ved ankomsten til vingården destilleres, knuses og gæres druerne, derefter ældes de omhyggeligt i en kombination af ny og neutral amerikansk eg i 17 måneder før aftapning.

Smagenote: Vinen oser af bjørnebær, solbær og blommer som integreres med antydninger af ristet eg og hasselnød. Denne vin udviser en overdådig, rund mundfølelse med en subtil tanninstruktur og lækker rig næsten lakrids-agtig finish.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God