Pris: 595,00 DKK 450,00 DKK
Producent: Portugal
Varenummer: 2019
Lagerstatus: Ikke på lager

Denne vare er udsolgt.

Tags: Portvin

Årets kalenderhit "Portvinskalenderen" - Restparti!

RESTPARTI - SKARP PRIS!

Igen i år er der en flot portvinsjulekalender i handlen. Dine sanser vil blive stimuleret lige fra første låge med små lækre 5 cl. portvinsglasflasker. Bag lågen vil der hver dag gemme sig en stilart indenfor portvinens verden i en fordeling af 12 * 2 varianter fra Portvinshuset Quvedo.

Portvinhuset Quevedo ligger tæt ved byen Pinhao. En lille by som engang var stor, da det var herfra man skibede portvinen mod Porto og de store lagre. I år har de valgt at lave julekalender med en god blanding af pink, white, tawny, ruby, reserve ruby, LBV, 10 års, 20 års og Colheita.

En eksklusiv kalender fra et enkelt hus i årets pæneste indpakning.

Vi er jo det mest drikkende portvins-folkefærd udenfor Portugal ;-)

 

Lidt Baggrundsviden:


Familien Quevedo har ejet marker og vingård i generationer. I 70erne og 80erne udbyggede familien deres gård, Quinta da Alegria, og i 1991 var man klar til at lancere sig som selvstændigt mærke. Det er stadig en familieejet virksomhed som er beliggende i hjertet i denne smukke Douro-dal.
Alle husets druer bliver plukket manuelt i små kasser og derefter bragt til kælderen. Der bliver kun plukket i de kølige morgentimer og efter afstilkning presses druerne. Portvin kan for de basalt opdeles i to kategorier, hvide og mørke. De hvide kan være søde eller tørre, og de mørke er enten ”Ruby”, eller ”Tawny”. Ruby er de mørke og kraftige udgaver med forholdsvis kort fadlagring, såsom Vintage Character, Crusted Port, LBV og Vintage. Tawny-typerne er 10, 20, 30 og 40 års samt Colheita. Det er portvine med lang fadlagring. Alderen giver vinen en mahogni eller teglstensfarve, og vinene er bløde, søde og runde. Denne udgave er “Kongen af Portvin”, nemlig “Vintage Port”.

Limk til Porto Quevedos hjemmeside: http://quevedoportwine.com/

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God