Rudi Ruttger Spätburgunder "Vom Kalkboden"

Rudi Ruttger Spätburgunder "Vom Kalkboden"

Stykpris v/ 1 stk. 130,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 100,00 DKK 130,00 DKK

Vejl. udsalgspris 130,00 DKK

Slank og elegant Spätburgunder (Pinot Noir) fra den kalkholdige enkeltmark Neuleininger Sonnenberg. Jep, Pinot Noir kan sagtens være lækker uden at være dyr!  

Producent: Tyskland
Årgang 2020

Lagerstatus: 7 stk. på lager
stk.

Rudi Ruttger Spätburgunder "Vom Kalkboden" 2018

"Fornem Spätburgunder til prisen", skriver Flaskehalsen. 

Slank og elegant Spätburgunder (Pinot Noir) fra den kalkholdige enkeltmark Neuleininger Sonnenberg. Jep, Pinot Noir kan sagtens være lækker uden at være dyr!  

Unge og ambitiøse Rudi Rüttger fra Pfalz har på rekordtid etableret sig som én af vores mest populære vinproducenter. 

Klar rubinrød med charmerende pinot-duft af viol, jordbær, hindbær og kirsebær. Elegante strejf af peber og krydderi. I munden vidunderlig jordbærsaftig, slank - og urimeligt let at drikke! Nyd vinen nu, elller gem 4-5 år fra høståret.

★★★★★ Flaskehalsen
"På mange måder er denne Spätburgunder helt klassisk og typisk, men alligevel er der noget, der gør den anderledes. Det er som om, at der er skruet op for størrelsen på smagen, og det giver en meget frugtig fornemmelse. Der er frugter og bær i massevis, og eftersmagen er lang og blød. Det giver et flot samlet indtryk af en Spätburgunder, der holder et fornemt niveau til prisen." (Vurderet ved 79,95 kr)

Anbefales til hygge, lyst kød, fyldige salater, charcuterie, svampe, lette pastaretter og milde oste. Servér lettere afkølet, ved 14-16°C

100% Spätburgunder (Pinot Noir) fra enkeltmarken Sonnenberg i Neuleiningen. Vinen gærer temperaturstyret ved 25-28°C på ståltank med 10 dages udblødning af drueskallerne. Vinen er fremstillet i en frisk og frugtren stil med kortvarig modning på cementtank (80%) og brugte egetræsfade (20%).

I det allernordligste Pfalz finder vi familien Rüttger, som har dedikeret sig til vinproduktion siden 1643. Vinhuset ledes i dag af Rudolph Rüttger, som er vinuddannet ved Klosterneuburg i Østrig og har arbejdet hos producenter i Østrig, Tyskland og New Zealand.