Pris: 118,75 DKK
Producent: Australien
Varenummer: Årgang 2019
Lagerstatus: 12
Tags: Pinot Gris

Sacred Hill Pinot Gris Origin Marlborough 2019

 

Frugten er konge. Sådan er det i New Zealands mest berømte vinregion, Marlborough. Her giver det solrige og kølige klima rene og friske hvidvine med overdådig, eksotisk frugt ovenikøbet. Topkvalitet til kuppriser…

Smagenote
Denne let gyldne Pinot Gris er pakket til bristepunktet med fuldmodne røde æbler, lime, orangeskal, pærekompot, abrikos og honningmelon.. I baggrunden anes eksotisk ingefær og muskatnød samt mineralske antydninger af svampe og våd jord. Vinen lægger sig fed og halvtør på tungen, som det sig hør og bør for en rigtig Pinot Gris! Frugten er rig og nuanceret, mens hvidvinens liflige sødme balanceres af en fin, frisk undertone. En vaskeægte ”crowd pleaser” - af den absolut skudsikre slags! Drik nu, eller gem 4-5 år fra høståret.     

Perfekt som en læskende aperitif – samt til smørstegte fisk og skaldyr, fyldige salater, kylling, cremede oste og let krydrede asiatiske retter. Servér ved 8-12°C

Hvidvinen er fremstillet på 100% Pinot Gris fra verdensberømte Marlborough på New Zealands Sydø. Vinen er fremstillet i en ren og frisk stil med frugtbevarende gæring og kortmodning på ståltank.

Sacred Hill er beliggende i Hawkes Bay-regionen på New Zealands ”North Island”, men fremstiller desuden vine fra Sydøens berømte Marlborough-region.

I løbet af de seneste 25 år har dynamiske David Mason og winemaker Tony Bish forvandlet et lille, familiedrevet firma til en international anerkendt producent med et årligt output på flere mio. flasker vin.

Medejer er det Hong Kong-baserede danske familiedynasti, Jebsen & Co Ltd.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God