Pris: 250,00 DKK
Producent: Portugal
Varenummer: Årgang 2014
Lagerstatus: 27

Taylor's Late Bottled Vintage 2014 - 1 Liter

 


Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.

Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Dourodalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade.

Smagsnoter:

Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Mad:

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”eftermåltidet-drink”.

Servering:

Den er klar til at drikkes og kræver ikke dekantering. Vinen drager fordel af at blive serveret mellem 16-18 °C

Opbevaring:

Stående, beskyttet mod direkte sollys og ved konstant temperatur. Kan nydes ca 2 måneder efter åbning, og helst lagres i køleskab.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God