Pris: 165,00 DKK
Producent: Sydafrika
Varenummer: Årgang 2015
Lagerstatus: 3
Tags: Syrah Shiraz

Stark Condé Syrah

En flot, lækker og kraftig Syrah med en næsten Nordrhône-agtig krydret næse af friskkværnet sort peber. En vin, der er velegnet til krydrede og kraftige kødretter.

Druerne til vinen høstes fra to forskellige parceller. Den højest beliggende parcel, hvor undergrunden indeholder granit, giver vin med elegance og en blød garvesyre, mens den lavere beliggende parcel, hvor undergrunden er meget stenet, giver mere robuste vine med et højere indhold af tanniner.

Vinen er fadlagret i 22 måneder på en kombination af 300 liters egefade fra forskellige franske bødkere. 30% af fadene er helt ny eg.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er som skræddersyet til krydrede og kraftige kødretter.

Wine Spectator: 
91 points

Platter´s Guide 2010: 4 Stars

 

Stark-Condé serien
Disse tætte rødvine er Stark-Condés varialtal blends. Der er tale om klassisk strukturerede vine med fokus på den elegante og bløde frugt, der karakteriserer Jonkershoek Valley. Der produceres overvejende Cabernet Sauvignon på markerne, men også en smule Syrah (ca. 30%). José har to år i træk fået kåret sin Cabernet Sauvignon som Sydafrikas bedste.

Alle vinene er "håndlavede" vine, der kun produceres i meget små mængder. Vingårdens samlede produktion ligger normalt kun på omkring 6.000 kasser. Alle Stark-Condé vinene tappes uden filtrering af nogen art, hvorfor et meget højt indhold af aromastoffer er bevaret i vinene.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God