Pris: 185,00 DKK
Producent: Portugal
Varenummer: 10 års
Lagerstatus: 8
Tags: Dessert

Vista Alegre 10 års Moscatel

Klassisk gammel 10 års Moscatel, der er alle pengene værd. Et rigtig flot glas, som man kan dvæle over i en evighed. Og så kan den bruges til så megen forskellig mad. Super!

10 Years Old, Moscatel Do Douro
er en fadlagret Moscatel, der er drikkeklar, når den er tappet på flaske. Det er en skøn vin, med noter af orange, honning, lette krydderier og tørret frugt. Virkeligt godt glas til prisen!

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør være omkring 10-12 grader. Vinen er et helt perfekt valg til tørret frugt, røget skinke, oliven, oste (selv de stærkeste) samt søde desserter. Det er også et godt glas - helt for sig selv - eksempelvis som afslutning på et godt måltid.

Portvinshuset Vallegre ejes af Cunha Barros familien, der gennem fire generationer har været dybt engageret i portvinsproduktion. Familiens aktiviteter udspringer primært fra Quinta Vista Alegre, der ligger dybt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Quintaens vinmarker dækker et areal på omkring 55 hektarer beplantet med regionens bedste druesorter, bl.a. Touriga Nacional, Touriga Franca, Roriz og Tinto Cão. Vinstokkene er meget gamle, enkelte er tæt ved 100 år.

På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle "Lagars", hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, til de absolut bedste portvinskvaliteter.

Vallegre ejer også den gamle familieejendom Quinta Valle Longo samt to øvrige små ejendomme.

Familien har fokus på produktion af portvine, men laver også hvert år en pæn andel bordvine af allerhøjeste kvalitet.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God