Pris: 100,00 DKK
Producent: Østrig
Varenummer: Årgang 2018
Lagerstatus: 5

Zillinger Spring Break Rosé Neuland

 

Letsvævende og finesserig østrigsk rosé lavet på 100% Zweigelt. Her er en fin og indbydende duft af røde hindbær, ribs, bolcher og knuste sten. Smagen er saftig, tør og med en god syre, der spiller flot op med den sødmefulde smag af røde bær, som også præger eftersmagen.

Dejlig frisk på ganen - en skøn vin som aperitif eller til salater, hummer og større krebsdyr eller blot til hygge i godt selskab.

Vi anbefaler servering ved 8-10 grader indtil 2022.

 

Om årgang 2016:

Frisk og sprød rosé med masser af melon og hindbær. Meget hvidvinsagtig, hvor letheden er dens styrke. Og så ligger den bare rigtig godt i munden. Anbefalet.

- Vinexpressen, juli 2016

 

 

Herbert Zillinger

Traditionen for vinproduktion i familien Zillinger går tre generationer tilbage. Vingården er beliggende i det sydlige Ebenthal nord for Wien i vinregionen Weinviertel. Siden Herbert i 1998 kom retur fra ønologskolen i Klosterneuburg, har han stået med ansvaret for husets vine. Her er stilen rank og stringent stringent, og fokus er på at skabe vine med et rent udtryk, der kan føres direkte tilbage til smagsoplevelsen i de omhyggeligt økologisk dyrkede druer. Hos Zillinger er der altid garanti for et fantastisk forhold mellem pris og kvalitet. Vinhuset har været officielt medlem af 'biodynamic winemaker’s association respekt-BIODYN' siden marts 2017.

"The real discovery as far as I am concerned is Herbert Zillinger, whose whites are exceptionally good."

- Jancis Robinson, MW, Maj 2015

 

Link til Zillinger's website

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God