Handelsbetingelser

Varebestilling:
For at bestille vare skal du være fyldt 18 år!

For at bestille vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din e-mail adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på e-mail. Dette er bevis på at din ordre er registreret. Varen leveres hurtigst muligt med med vores egen bil. Vi bestræber os på at kunne levere alle varer indenfor 3-5 hverdage. Vi sender og leverer kun på Fyn.

Du kan læse mere om leveringstidspunkter m.m. under punktet Levering.

Prisen for levering er kr. 150,00   (ved køb over kr. 1500,- er levering gratis).

Priser:
Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.
 
Betaling:
I vores webshop kan der betales med følgende kort:  VISA/dankort, VISA, VISA electron, mastercard, Maestro og JCB.
Der opkræves gebyr for betaling med kreditkort i henhold til PBS` regler se (www.pbs-international.dk) Vi trækker først beløbet på din konto når varen sendes.
 
Når du indtaster kortinformationer, sker overførslen krypteret. Der anvendes SSL-kryptering, der giver en meget stor sikkerhed for fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredjepart. Sikkerheden bliver løbende kontrolleret af nogle af landets dygtigste IT-sikkerhedskonsulenter. Derfor kan du roligt handle med betalingskort hos os.
 
Persondata:
Når du handler i vores webshop skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
 
- navn
- adresse, postnr. og by
- telefonnummer
- e-mail

Vi registrerer kun dine persondata med det formål at kunne levere varen til dig.

 

Levering:

Vi leverer kun på Fyn og med egen bil. Vi sender ikke vin til resten af landet.

Vi har en leveringstid på ca 3 hverdage fra varen er på vores lager. Har du brug for varen hurtigere skal du kontakte os
på telefon 
61 70 89 20

Vi afsender en mail, når varerne er klar til afhentning eller med information om leveringsdag. 

Det er vigtigt at sikre, at vi kan komme til at aflevere din vin. Derfor anbefaler vi, at du i forbindelse med bestillingen enten udfylder den alternative leveringsadresse eller præcist giver besked på, hvor vinene må stilles på din adresse, selv om der ikke er nogen hjemme. F.eks i carporten, i skuret, hos naboen etc. Bemærk dog at dette sker på eget ansvar.

Prisen for levering er kr. 150,00 (ved køb over kr. 1500,- er levering gratis).
 
Returnering/ombytning:
Du har fuld returret. Ønsker du at returnere en vare, skal du indenfor 24 måneder efter modtagelsen, returnere varen i intakt, original og ubrugt stand. Du kan ikke refundere brugte varer, eller varer der ikke er i samme stand som ved levering. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur til os.
 
Reklamation:
Vi kontrollerer alle varer inden forsendelse. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel på den leverede vare, bør varen hurtigst muligt og senest 24 måneder fra modtagelsen returneres.
Alle returvarer skal sendes og være vedlagt information med dit navn, ordrenr. samt årsag til returnering af varen til:
 
 
Nielsen & Vin
Dyrupgårds Allé 101
5250 Odense SV