Pris: 130,00 DKK
Mængderabat:
  • Ved køb af 3 eller flere: 80,00 DKK
Producent: USA
Varenummer: Årgang 2018
Lagerstatus: 17
Tags: Pinot Noir

Scheid Family Wines i Long Valley Ranch

 


Salinas-dalen ligger i den centrale kystregion i Californien og er også kendt som Long Valley, et navn, der er stammer fra forfatter John Steinbeck på grund af dens længde på 100 miles. 
Dalen vugger sig mellem bjergkæderne Gabilan og Santa Lucia. Dalen blev skåret ud af Salinas-floden for millioner af år siden og rummer idag nogle af verdens rigeste gårde- og vinmarker. Vi er stolte over at være landmænd i vores familievingårde i over 40 år i Long Valley, et sted, der virkelig er en gave fra Mother Nature.

Long Valley Ranch Estate Pinot Noir, Monterey, Californien

Smagenote: Aromaer af kirsebær, modne blommer og tørret frugt integreres med let friske urter, karamel og vanille. Vinen udtrykker sig ved en blød og rund oplevelse i munden og med en behagelig eftersmag. 

Pinot Noir er notorisk vanskelig at arbejde med i vingården, men Monterey-regionen tilbyder et ideelt klima til at dyrke denne tempererede drue. Den kølige havluft, der kommer fejende ned i dalen hver dag forlænger vækstsæsonen og giver druerne mulighed for at modnes langsomt og jævnt. Denne ekstra tid på vinstokken giver dybde og kompleksitet til vores vine som er dyrket i Long Valley Ranch.

Vinfremstilling: Det er vigtigt at høste Pinot Noir ved optimal modenhed og dernæst at transportere druerne hurtigst muligt til vingården. Ved ankomsten destilleres, knuses og gæres druerne, og ældes derefter omhyggeligt i en kombination af ny og neutral fransk eg.

Dette er historien om den fantastiske Long Valley Ranch 2017 Pinot Noir - Prøv den!

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God